Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Oтсега мога да кажа, че няма как да е 2004г. с тази муцуна, а на 120000км. хептен няма начин да бъде.
    Другото вече трябва да се види на място.

A, да - и определено не е с "ВСИЧКИ ЕКСТРИ".
    Last edited by Fear; d.m.y г., 16:38.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• След някой друг месец,ще дойде време за смяна на ангренаж на 3.0 V6,а аз обичам да съм подготвен,та търся да си закупя индикатор за горна мъртва точка заедно със стойката,пети вече имам и ми трябва само индикатор.Дайте идея къде да търся?
      П.С Ако до смяната съм продал колата,индикатора и петите ще са комплект с нея.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
        След някой друг месец,ще дойде време за смяна на ангренаж на 3.0 V6,а аз обичам да съм подготвен,та търся да си закупя индикатор за горна мъртва точка заедно със стойката,пети вече имам и ми трябва само индикатор.Дайте идея къде да търся?
        П.С Ако до смяната съм продал колата,индикатора и петите ще са комплект с нея.

http://www.zimber.bg/search.php?orde...submit_search=

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Някой да е пробвал да слага нещо вместо фабричния ченджър, да чете мп3, може и дискове, ама да не прекъсва като оригиналния ))))
          Last edited by Dr Z; d.m.y г., 22:55.
          Alfa 166 2.4 JTD '03 150HP Ex
          Espace 2.2 DCI '06 150HP

Comment

• Стойката ще стане,но индикатора го дават за центровка на дизелови помпи и нямам идея това става ли и ще ми върши ли работа?

Comment

Стойката ще стане,но индикатора го дават за центровка на дизелови помпи и нямам идея това става ли и ще ми върши ли работа?
              Този първия е за центровка на помпата. Гледай малко по-надолу - след стойките има един индикатор, който е за стойките.

А най-вероятно индикаторът е един и същ и за двете предназначения.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Dr Z Покажи съобщение
                Някой да е пробвал да слага нещо вместо фабричния ченджър, да чете мп3, може и дискове, ама да не прекъсва като оригиналния ))))
                Да, аз съм с xcarlink и като цяло се справя доста добре.
                Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000

Comment

• Къде го монтира,на мястото на заводския ченджър или на друго?Монтажа лесен ли е или изисква някой който е в час?

Comment

Къде го монтира,на мястото на заводския ченджър или на друго?Монтажа лесен ли е или изисква някой който е в час?
                    Моето мнение е, че ако имаш окабеляване за заводското CD е добре да го "монтираш" в багажника. Ако нямаш такова, някъде около жабката е подходящото място. Свързването към ICS - а е лесно.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• аз съм най доволен от AUX-а уникален кристален звук (с Ipod съм) звука е просто уникален не давайте сумати пари на вятъра изведете си AUX (кабел 3 4 лв стерео + Ipod 30 40 лв) няма да съжалявате
                      Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

• Някой дали знае някакви данни или параметри по които мога да си купя семеринг за разпределителният вал Преди месец през други ремонти го смених профилактично но работата стана по зле Проблема е че изхвърлих старият Искам да отида на магазин за семеринги и да поръчам моят по размер По магазините за авточасти са скъпи а и виждам резултата
                        ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

• Имам оригинален чейнджър и окабеляване предполагам имам.

Comment

• Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
                            Някой дали знае някакви данни или параметри по които мога да си купя семеринг за разпределителният вал Преди месец през други ремонти го смених профилактично но работата стана по зле Проблема е че изхвърлих старият Искам да отида на магазин за семеринги и да поръчам моят по размер По магазините за авточасти са скъпи а и виждам резултата
                            30 X 42 X 7

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Къде го монтира,на мястото на заводския ченджър или на друго?Монтажа лесен ли е или изисква някой който е в час?
                              В жабката, голямо е горе долу колкото цигарена кутия, свързването е елементарно, трябва само да махнеш ICS-а. Не знам дали можеш да ползваш окабеляването на ченджъра, трябват ти женски ISO конектори за да можеш да вкараш това:
                              Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000

Comment

• Нали за това говорим?
                                http://www.hid.bg/xcarlink-usb-mp3-p...-romeo-147-156

Comment

Working...
                                X